Radonmätning för radonfri inomhusmiljö

Radon är en radioaktiv gas som finns naturligt i marken och kan tränga in i våra bostäder. Långvarig exponering för höga nivåer av radon kan öka risken för lungcancer. Det är därför viktigt att mäta radonhalten i din bostad för att garantera en säker inomhusmiljö.

Radonmätningar med radonmätare är det enda tillförlitliga sättet att mäta radonhalten i din bostad. Med våra ackrediterade mätpaket kan du enkelt genomföra en långtidsmätning själv, vilket ger dig ett årsmedelvärde av radonnivåerna i din bostad.

Vi är stolta över att erbjuda godkända och ackrediterade mätpaket av Strålsäkerhetsmyndigheten och SWEDAC, vilket garanterar en hög nivå av kvalitet och tillförlitlighet i våra mätningar. Vi erbjuder också snabb leverans av våra mätpaket, så du kan snabbt och enkelt kan genomföra din radonmätning.

Vi är stolta över att ha Europas snabbaste svarstider, med resultat som finns tillgängliga inom 2 arbetsdagar efter att vi har mottagit dina mätdata. Vi tror också starkt på att erbjuda en hög nivå av kundsupport, vilket är varför vi erbjuder Sveriges bästa telefonsupport.

ACATRAIN Radonmätning AB erbjuder radonmätning i Stockholm, Göteborg och Malmö för bostadsrättsföreningar, arbetsplatser, skolor, förskolor och privatpersoner. De är specialiserade på kostnadseffektiv, trygg och ackrediterad radonmätning.

Som bostadsrättsförening eller flerbostadshusägare kan det vara svårt att hinna med allt som behöver göras. ACATRAIN Radonmätning AB kan hjälpa till genom att erbjuda en komplett helhetslösning där de genomför alla steg i processen.

Det är viktigt att genomföra en radonmätning för att säkerställa en hälsosam och säker inomhusmiljö. Radon är en osynlig gas som kan förekomma i höga halter i byggnader och kan orsaka lungcancer. ACATRAIN Radonmätning ABs kostnadseffektiva och ackrediterade radonmätning gör det enkelt och tryggt att säkerställa att din inomhusmiljö är säker för dig och dina nära och kära.

Om du behöver hjälp med radonmätning i Stockholm, Göteborg eller Malmö kan ACATRAIN Radonmätning AB vara det perfekta valet för dig. De erbjuder en komplett helhetslösning och arbetar effektivt för att säkerställa en hälsosam och säker inomhusmiljö.

Relaterad information
Radonmessen Deutschland